NE ARAMIŞTINIZ
TR
TR EN DE


Mevzuat

Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği (No: 2022/7)

19/04/2022

19.04.2022 tarihli 31814 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği (No: 2022/7) ile baharatın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirlenmiştir.

Tebliğ ev ekleri, ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Resmi Gazete Sitesi İçin Tıklayınız.

Ayrıntılı Bilgi İçin

Web sitesi kullanım deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Çerez Politikası’nden erişebilirsiniz.
Onaylıyorum
  
Onaylamıyorum