NE ARAMIŞTINIZ
TR
TR EN DE


Mevzuat

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Kılavuzu Güncellendi

07/07/2025

Gıdaların etiketinde, tanıtımında, sunumunda ve reklâmında kullanılan terimler ve ifadeler ile ilgili olarak; gıda işletmecilerine rehber olması ve işletmelerin uyması gereken kurallar ile resmi kontroller sırasında yapılacak değerlendirmelerde uygulama birlikteliği sağlanması ve yol gösterici olması amacıyla hazırlanmış olan Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Kılavuzu’nun Gıdalar İçin Tolerans Değerleri başlıklı bölümüne "33.2.9 uncu madde ve uygulamaya ilişkin örnekler" eklenerek güncellenmiştir.

Kılavuz için tıklayınız ...

Tarım ve Orman Bakanlığı Sitesi İçin Tıklayınız.

Web sitesi kullanım deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Çerez Politikası’nden erişebilirsiniz.
Onaylıyorum
  
Onaylamıyorum