NE ARAMIŞTINIZ
TR
TR EN DE


Mevzuat

TÜRK GIDA KODEKSİ BAL TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO 2020-7)

22/04/2020

 22.04.220 tarihli 31107 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2020/7 sayılı Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği ile; bal arısı (Apis mellifera) tarafından üretilen balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirlenmiştir.

 

Tebliğ ve ekleri, ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Resmi Gazete İçin Tıklayınız.

Ayrıntılı Bilgi İçin

Web sitesi kullanım deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Çerez Politikası’nden erişebilirsiniz.
Onaylıyorum
  
Onaylamıyorum