Mevzuat
Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
01/11/2024
Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle; Petrol piyasası lisans sahipleri ödenmiş sermaye miktarını sağlayamadıkları taktirde lisans sona erdirme işlemi uygulanacak. Rafinerici, iletim, depolama, işleme, dağıtıcı ve ihrakiye teslimi lisansları için; başvuru sahibi tüzel kişinin Türk Ticaret Kanunu hükümleri doğrultusunda anonim şirket ya da limited şirket olması ve Kurul Kararı ile belirlenen asgari ödenmiş sermayeyi sağlaması zorunlu olacak.
Mevzuat
Hizmet İhracatının Tanımlanması, Sınıflandırılması ve Hizmet Sektörlerinin Desteklenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 10962)
27/02/2026
Mevzuat
İnsan Kaynaklı Doku ve Hücre Ürünleri ile İleri Tedavi Tıbbi Ürünlerinin Üretim ve Kalite Gerekliliklerine İlişkin Kılavuz
26/02/2026