Mevzuat
ELEKTRİK PİYASASI İTHALAT VE İHRACAT YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
17/06/2019
15.06.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan ve aynı gün yürürlüğe giren Elektrik Piyasası İthalat ve İhracat Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümlerine göre; “İthalat ve/veya ihracat faaliyetinde bulunabilecek tüzel kişiler” başlıklı 5’inci maddesinde, “Senkron paralel bağlantılarda ithalat ve/veya ihracat faaliyeti için yapılacak başvurular” başlıklı 7’nci maddesinde ve “Senkron paralel olmayan bağlantılarda ithalat ve/veya ihracat faaliyeti için yapılacak başvurular” başlıklı 8’inci maddesinde değişiklik yapılmıştır.
Ayrıntılı Bilgi İçin
Mevzuat
AB Ormansızlaşmanın Önlenmesi Mevzuatı Kapsamında İki Yeni Uygulamanın Kabul Edilmesi
14/08/2026
Mevzuat
Hububat, Baklagiller ve Yağlı Tohumlar Lisanslı Depo Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ve Lisanslı Depo İşletmelerine Kuruluş İzni Verilmesi
14/08/2026
Mevzuat
Geçici İthal Edilen Kara Taşıtlarına İlişkin Gümrük Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 9)
14/08/2026
Mevzuat
Bazı Mallara Uygulanan Özel Tüketim Vergisi Tutarlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11606)
13/08/2026
Mevzuat
Ömrünü Tamamlamış Lastiklerin Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetme
13/08/2026